mergi sus
FOTBAL ROMÂNIA / FC U CRAIOVA

VIDEO. FC U a câştigat fără drept de apel derby-ul etapei. Peluza Sud 97 a făcut spectacol!

  16 septembrie, 12:22   Daniel Vlad

UPDATE. FC U a câştigat în deplasare partida cu Stiinta Bechet cu scorul de 4-1. Golurile lui FC U au fost reuşite de Bălan, 2, Cârstea şi Luică.

Cele mai citite

””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’

UPDATE. MIN 80. 4-1 pentru FC U

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


FC U Craiova dispută meciul derby cu Stiinta Bechet. Echipa lui Adrian Mititelu este liderul clasamentului în Liga 4, iar sâmbătă dimineaţă elevii lui Nicolo Napoli s-au deplasat la Bechet acolo unde de la ora 11 alb-albaştrii dispută meciul derby împotriva lui Stiinta Bechet. Gruparea respectivă are 15 puncte şi se află la egalitate cu FC U în clasament. Însă Adrian Mititelu a declarat pentru FANATIK. RO. „Nici nu concep să nu câştigăm toate cele trei puncte. Noi suntem Ştiinţa şi trebuie să batem peste tot”

Însă oltenii au probleme de lot şi nu se pot baza în continuare pe căpitanul echipei Andrei Preda. „Sunt pe drumul cel bun cu recuperarea şi în cel mai scurt timp o să revin pe teren. Aşteptăm suporterii în număr mare lângă noi la partida de la Bechet. Peluza Sud este cea mai frumoasă galerie din România şi nu contează că noi jucăm acum în Liga 4. Băieţii au venit peste tot după noi şi pot să vă spun că mă bucur foarte tare că ei sunt alături de noi”, a spus Preda pentru FANATIK. RO.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FC U Craiova. Charlie de la Sezione a fost ironizat de PS97

La partida de la Bechet au făcut deplasarea şi 1.000 de suporteri din Peluza Sud 97, iar după ce fostul lider de la Sezione, Charlie le-a cerut acestoa sa facă unitate cu ei. (Vezi Detalii) răspunsul acestora a venit imediat. La partida cu Stiinta Bechet ultraşii din PS97 au afişat un banner prin care l-au ironizat pe omul care a fost exclus recent din Sezione.  „Char£i€ $unt€ti toți!” a fost mesajul acestora aluzie la faptul că acesta a fost exclus din Brigada Sezione pentru că ar fi luat bani de la jucători şi de la Mihai Rotaru de la CS U Craiova.

 

Vezi in galerie Foto mesajul PS97

În cazul în care FC Craiova reuşeşte să câştige meciul de la Bechet, atunci elevii lui Nicolo Napoli se vor desprinde în clasament şi vor avea prima şansă la promovare. Însă Adrian Mititelu încearcă să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor şi doreşte să îl aducă cât de curând la FC U Craiova pe Florin Costea, după ce fostul atacant al alb-albaştrilor s-a întors din Cipru acolo unde a fost în tratative avansate timp de două luni cu o echipă din Liga 2.

VEZI VIDEO DE LA MECI

 

Nu rata