Sporturi

Cel mai jenant selfie al Loredanei Chivu. S-a pozat GOALĂ

Impatimita a selfie-urilor, Loredana Chivu a facut o fotografie mai mult decat indrazneata la prima ora a diminetii. Somnoroasa, blonda a trimis o poza cu sanii la vedere si nici macar nu si-a dat...
30.01.2015 | 13:38

Impatimita a selfie-urilor, Loredana Chivu a facut o fotografie mai mult decat indrazneata la prima ora a diminetii. Somnoroasa, blonda a trimis o poza cu sanii la vedere si nici macar nu si-a dat seama de gafa colosala pe care a bifat-o.

61627465

Fotografiile “selfie” sunt din ce in ce mai des intalnite, mai ales in randul vedetelor. Pentru cei care inca nu au auzit de acest “fenomen”, va explicam ca fotografiile “selfie” sunt acele imagini pe care oricine si le face singur cu telefonul mobil, incadrand doar bustul, sau in oglinda, daca vor sa-si arate tot corpul. De obicei, aceste fotografii sunt atent studiate, iar cele mai bune sunt apoi postate pe site-urile de socializare. Nu asa s-a intamplat in cazul Loredanei Chivu, care de curand a bifat cea mai proasta manevra din viata ei.

Si-a aratat sanii in toata splendoarea

Se pare ca fosta astistenta TV si-a facut singura fotografia si i-a trimis-o unui prieten, intr-o dimineata, la scurt timp dupa ce a facut ochi. Din pacate, blonda nu a acordat prea multa atentie imaginii, caci s-a fotografiat cu sanii pe afara, lasand sa i se vada silicoanele in toata splendoarea lor. Din discutie, Loredana parea ca vrea sa evidentieze cumva ca nu are nevoie de machiaj pentru a arata bine, intrucat nu a pomenit nimci despre sani. Fapt care ne-a dus cu gandul ca totul a fost, de fapt, un accident, si ca blonda n-a avut intentia de a-si excita interlocutorul:

61627911

“La prima ora nemachiata. Am curaj” i-a scris blonda prietenului caruia i-a trimis imaginea.

2

Nu este prima data cand face asta

Loredana Chivu nu este la prima experienta de genul acesta, in care isi expune partile intime. Daca, pana acum, avea o scuza, intrucat rochiile ii faceau feste si ii dezgoleau sanii, in direct, la emisiune, de aceasta data nimic nu o poate salva pe Loredana. Fosta asistenta TV a fost extrem de constienta de poza pe care si-a facut-o si probabil ca a vizualizat-o inainte sa o trimita barbatului respectiv.

sursa: cancan.ro